MUDDUS 2021

MUDDUS SIIRRETÄÄN KESÄÄN 2021


Tarkempi ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian.
Leirille tulee uusi ilmoittautumislinkki, kun tapahtuman ajankohdan siirto varmistuu.

Lippukunnan hallitus pahoittelee tätä jatkuvaa Koronasta aiheutuvaa mielipahaa, joka toivottavasti loppunee tämän vuoden puolella.


Minne?
Muddusjärvelle, Inarin sydämeen.

Miten?
Bussilla, lähtö on kukonlaulun aikaan lauantaiaamuna 25.7. Viinikan kirkolta. Paluu 1.8. puolen yön tienoilla.

Kenelle?
Leirille ovat tervetulleita kaikki nykyiset ja entiset Visit.

1- ja 2-luokkalaiset sudenpennut ovat tervetulleita leirille oman aikuisen kanssa, katso lisätietoja kohdasta ”Ilmoittautuminen”.

Mitä maksaa?
Leirin hinta on 70 euroa / osallistuja. Leirillä ei ole johtaja- tai perhealennuksia. Leirin hintaan kuuluu kuljetukset leirille ja takaisin, ruokailut, nähtävyydet jne. Ainoastaan ruokailut bussimatkoilla jää jokaisen osallistujan itse kustannettavaksi.

Leirin viimeinen maksupäivä on 15.6. Leiri maksetaan Viinikan Sinisten tilille
Saaja ”Hanna Lehto / VISI”
Tilinro: FI84 1146 3501 0184 41 
huom! Tilinumero vaihtunut 1.1.2020!!

Leirillä noudatetaan 1.2.2020 voimaan astuneita peruutusehtoja.
www.viinikansiniset.fi/peruutusehdot

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen leirille alkaa lauantaina 1.2.2020 ja kestää toukokuun loppuun. Linkki ilmoittautumislomakkeelle aukeaa TÄHÄN. Bussiin mahtuu 50 leiriläistä, varmista paikkasi siis ajoissa! Mahdollisia jälki-ilmoittautumisia katsotaan tapauskohtaisesti.

1- ja 2-luokkalaisten ilmoittautuminen
Eka- ja tokaluokkalaiset saavat lähteä leirille oman aikuisen kanssa. Aikuisen ei tarvitse olla partiolainen eikä lapsen vanhempi. Ilmoittautuessa ilmoittautuminen täytetään sekä sudenpennulle että mukaan lähtevälle aikuiselle, molemmat erikseen. Sudenpennun ilmoittautumisen yhteydessä erilliseen huoltaja-kenttään täytetään tiedot siitä, kuka toimii sudenpennun huoltajana leirillä. Yhden aikuisen vastuulla voi olla korkeintaan kaksi sudenpentua. Jos aikuisella on vastuullaan oman sudenpennun lisäksi toinen sudenpentu, täytetään tästä vielä erikseen paperilomake (kts. lomake) allekirjoituksineen, ja se toimitetaan lippukunnanjohtajalle.

Infotilaisuus
Kysyttävää? Järjestämme ensimmäisen infotilaisuuden kaikille mahdollisille kysymyksille torstaina 20. helmikuuta klo 18:00 kololla.