MUDDUS 2021

MUDDUSTA YRITETÄÄN TAAS 24.-31.7.


Ilmoittautuminen kesän 2021 leirille on auki 1.4. – 30.6.
Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=40822 

Päivitys 21.4. Leirin pääluku on täynnä! Voit kuitenkin ilmoittautua varalle odottamaan mahdollista peruutuspaikkaa
7.6. Jonotilanne: edelleen 1

Mahdollisissa kysymyksissä otathan yhteyttä lippukunnanjohtaja Uuno Niiraseen


OHJELMA
viimeisin päivitys 7.6. liittyen vikko-ohjelmaan

VARUSTELISTA
päivitetty 7.6., pieniä lisäyksiä saattaa tulla


KORONATILANNE

21.4.2021 Hallituksen viimeaikaiset kommentit antavat toivoa, että kesän lopussa ~50 hengen tapahtumat ovat todennäköisesti mahdollisia. Pidetään peukkuja pystyssä.
16.5.2021 Rokotusten etenemisen myötä, myös kokoontumisrajoituksia on purettu ympäri Suomen. Pidämme edelleen peukkuja pystyssä leirin toteutumisen puolesta.
7.6.2021 Tällä tietoa leiri näyttäisi toteutuvan, erityisesti mikäli rokotetahti pysyy samanmoisena kuin tähän asti. Kannattaa siis jo kodeissakin alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan matkaan lukemalla mm. varustelistausta!


Minne?
Muddusjärvelle, Inarin sydämeen.

Miten?
Bussilla, lähtö on kukonlaulun aikaan neljän-viiden pintaan lauantaiaamuna 24.7. Viinikan kirkolta. Paluu 31.7. puolen yön tienoilla (lähdemme aikaisin lauantaiaamuna ajelemaan etelään).

Mikäli olet tulossa mukaan omalla kulkuvälineellä, muistathan kirjoittaa tämän ilmoittautumislomakkeelle kohtaan ”matkustaminen paikan päälle”

Kenelle?
Leiriä tarjotaan ensisijaisesti nykyisille ja vanhoille Viseille. Ilmoittautuminen on auki kaksi viikkoa vain Viinikan Sinisille. Mikäli bussiin jää paikkoja, ilmoittautuminen avataan myös Viinikan Sinitytöille 15.4.

1- ja 2-luokkalaiset sudenpennut ovat tervetulleita leirille oman aikuisen kanssa, katso lisätietoja kohdasta ”Ilmoittautuminen”.

Mitä maksaa?
Leiri on toteutuessaan osallistujille ilmainen. Leiriin kuuluu kuljetukset leirille ja takaisin, ruokailut, nähtävyydet jne. Ainoastaan ruokailut bussimatkoilla jää jokaisen osallistujan itse kustannettavaksi.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen leirille alkaa torstaina 1.4.2021 ja kestää kesäkuun loppuun. Linkki ilmoittautumislomakkeelle TÄSSÄ.
Bussiin mahtuu 50 leiriläistä, varmista paikkasi siis ajoissa!
Mahdollisia jälki-ilmoittautumisia katsotaan tapauskohtaisesti.

1- ja 2-luokkalaisten ilmoittautuminen
Eka- ja tokaluokkalaiset saavat lähteä leirille oman aikuisen kanssa. Aikuisen ei tarvitse olla partiolainen eikä lapsen vanhempi. Ilmoittautuessa ilmoittautuminen täytetään sekä sudenpennulle että mukaan lähtevälle aikuiselle, molemmat erikseen. Sudenpennun ilmoittautumisen yhteydessä erilliseen huoltaja-kenttään täytetään tiedot siitä, kuka toimii sudenpennun huoltajana leirillä. Yhden aikuisen vastuulla voi olla korkeintaan kaksi sudenpentua. Jos aikuisella on vastuullaan ”oman” sudenpennun lisäksi toinen sudenpentu (eri perheestä), täytetään tästä vielä erikseen paperilomake (kts. lomake) allekirjoituksineen, ja se toimitetaan lippukunnanjohtajalle.

Lomake, jos huoltajalla 2 huollettavaa mukana
Mikäli 1- tai 2-luokkalainen lähtee leirille jonkun jonkun perheen ulkopuolisen, esim. toisen partioperheen vanhemman, vastuulle, täyttäkää alla oleva lomake ja palauttakaa se lippukunnanjohtajalle (sähköisestikin riittää). Lomaketta ei tarvitse täyttää, mikäli huoltajalla on vain yksi huollettava mukana tai huollettavat ovat sisaruksia!

KORONA
Lippukunta tarkastelee koronatilannetta kuukausittain.
Päätös leirin järjestämisestä tehdään heinäkuun alun koronatilanteen mukaan.

Infotilaisuus
Infotilaisuus tämän vuoden meiningeistä järjestettiin sunnuntaina 11.4. klo 18:00 Teamssilla. Käytiin läpi erityisesti koronan vaikutuksia tilanteeseen, mutta puhuttiin myös yleisesti ohjelmasta jne. Esille nousseissiin kysymyksiin pitäisi olla vastauksia hyvin näillä sivuilla, mutta mikäli joku askarruttaa, otathan yhteyttä esim. lippukunnanjohtajaan Uunoon :)