MUDDUS 2021

MUDDUSTA YRITETÄÄN TAAS 24.-31.7.


Ilmoittautuminen kesän 2021 leirille on auki 1.4. – 30.6.
Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=40822 

OHJELMA (päivitetään kevään aikana)
VARUSTELISTA (päivitetään kevään aikana)


Minne?
Muddusjärvelle, Inarin sydämeen.

Miten?
Bussilla, lähtö on kukonlaulun aikaan lauantaiaamuna 24.7. Viinikan kirkolta. Paluu 31.7. puolen yön tienoilla.

Mikäli olet tulossa mukaan omalla kulkuvälineellä, muistathan kirjoittaa tämän ilmoittautumislomakkeelle kohtaan ”matkustaminen paikan päälle”

Kenelle?
Leiriä tarjotaan ensisijaisesti nykyisille ja vanhoille Viseille. Ilmoittautuminen on auki kaksi viikkoa vain Viinikan Sinisille. Mikäli bussiin jää paikkoja, ilmoittautuminen avataan myös Viinikan Sinitytöille 15.4.

1- ja 2-luokkalaiset sudenpennut ovat tervetulleita leirille oman aikuisen kanssa, katso lisätietoja kohdasta ”Ilmoittautuminen”.

Mitä maksaa?
Leiri on toteutuessaan osallistujille ilmainen. Leiriin kuuluu kuljetukset leirille ja takaisin, ruokailut, nähtävyydet jne. Ainoastaan ruokailut bussimatkoilla jää jokaisen osallistujan itse kustannettavaksi.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen leirille alkaa torstaina 1.4.2021 ja kestää kesäkuun loppuun. Linkki ilmoittautumislomakkeelle TÄSSÄ.
Bussiin mahtuu 50 leiriläistä, varmista paikkasi siis ajoissa!
Mahdollisia jälki-ilmoittautumisia katsotaan tapauskohtaisesti.

1- ja 2-luokkalaisten ilmoittautuminen
Eka- ja tokaluokkalaiset saavat lähteä leirille oman aikuisen kanssa. Aikuisen ei tarvitse olla partiolainen eikä lapsen vanhempi. Ilmoittautuessa ilmoittautuminen täytetään sekä sudenpennulle että mukaan lähtevälle aikuiselle, molemmat erikseen. Sudenpennun ilmoittautumisen yhteydessä erilliseen huoltaja-kenttään täytetään tiedot siitä, kuka toimii sudenpennun huoltajana leirillä. Yhden aikuisen vastuulla voi olla korkeintaan kaksi sudenpentua. Jos aikuisella on vastuullaan ”oman” sudenpennun lisäksi toinen sudenpentu (eri perheestä), täytetään tästä vielä erikseen paperilomake (kts. lomake) allekirjoituksineen, ja se toimitetaan lippukunnanjohtajalle.

Lomake, jos huoltajalla 2 huollettavaa mukana
Mikäli 1- tai 2-luokkalainen lähtee leirille jonkun jonkun perheen ulkopuolisen, esim. toisen partioperheen vanhemman, vastuulle, täyttäkää alla oleva lomake ja palauttakaa se lippukunnanjohtajalle (sähköisestikin riittää). Lomaketta ei tarvitse täyttää, mikäli huoltajalla on vain yksi huollettava mukana tai huollettavat ovat sisaruksia!

lomake päivitetään tähän pian

KORONA
Lippukunta tarkastelee koronatilannetta kuukausittain.
Päätös leirin järjestämisestä tehdään heinäkuun alun koronatilanteen mukaan.

Infotilaisuus
Infotilaisuus tämän vuoden meiningeistä järjestetään sunnuntaina 11.4. klo 18:00 Teamssilla. Käydään läpi erityisesti koronan vaikutuksia tilanteeseen, mutta puhutaan myös yleisesti ohjelmasta jne.

Microsoft Teams -kokous 11.4. klo 18:00
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Lisätietoja | Kokousasetukset